Zangles in Amsterdam Centrum

Welkom bij onze locatie in Amsterdam Centrum! Wat wij jou kunnen bieden:

✅ Zangles van ervaren docenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.

✅ Altijd een vrijblijvende proefles

Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

✅ Gratis leerlingen uitvoering en studio opname: je kan meteen in praktijk brengen wat je hebt geleerd.


Divers cursusaanbod: naast zangles geven wij ook songwriting les, gitaar/piano les, performance les etc.


Maatregelen COVID-19: wegens de harde lockdown zullen alle lessen tot 8 februari ONLINE plaatsvinden.

Wij hopen daarna weer fysiek zangles te mogen geven.
Tijdens de fysieke zanglessen nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht. Daarnaast is elke lesruimte voorzien van een afdekzeil of plaat tussen de leerling en de docent. Ook hebben wij 10 minuten tussen de lessen ingebouwd zodat de ruimte gelucht en gedesinfecteerd kan worden.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.

De Lesruimte

Image

Wieteke geeft les in haar gezellige homestudio aan de Gelderse Kade. Deze locatie ligt tussen het Centraal Station en de Nieuwmarkt in, en is daardoor goed bereikbaar met OV. Parkeren op deze locatie is minder makkelijk en vooral erg prijzig.

Docente Wieteke

Wieteke heeft jarenlang ervaring als zangdocente. Naast het geven van zangles speelt ze in de band van Eefje de Visser en doet zij regelmatig backings bij De Wolff. Ook brengt zij onder de naam 'WYTIKI' haar eigen muziek uit.

Image

Wat anderen zeggen


"Wieteke is een hele fijne zangdocente. Ik waardeer haar uitleg van de muziektheorie en de werking van de stembanden en het strottenhoofd, daarmee kan ik heel gericht uitzoeken hoe ik iets moet doen. Ze heeft altijd goed advies over liedjes en ik vindt het altijd erg gezellig en ontspannen. Meestal kom ik met een vol hoofd aan en ga ik fluitend op de fiets naar huis."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Natasha

"De zanglessen van Wieteke zijn super leuk en leerzaam. Ik mag mijn liedjes zelf uitzoeken, maar krijg ook tips voor liedjes die goed bij mijn stem passen en liedjes waar goede oefeningen in zitten. Hierdoor merk ik dat ik enorm vooruit ga en veel nieuwe trucjes leer. Wieteke geeft niet alleen super goed les, ze is ook nog eens heel gezellig!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Lotte

"Sinds 2018 volg ik zangles bij Wieteke van The Amsterdam Vocal Company. Wieteke is een goede, lieve en betrokken zanglerares. Ik heb met veel plezier geleerd hoe ik mijn stem beter kan beheersen en inzetten op verschillende manieren. Daarbij besteedt Wieteke veel aandacht aan persoonlijke sterke punten en leert ze je hoe je liedjes 'eigen' kan maken. Een echte aanrader!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Bernice


"Ik zit al een hele lange tijd bij de AVC en ik wil niet meer weg! De lessen zijn heel leerzaam en ontzettend leuk. Wieteke is een spontane, muzikale en geweldige zangeres die je heel veel goede tips geeft gebaseerd op jouw eigen stem. Naast dat ik veel ontwikkeling doormaak heb ik ook veel plezier, en dat is het allerbelangrijkste! Altijd al zangles willen hebben? Ga naar The Amsterdam Vocal Company!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Sophie


Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page