Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:

Zangles in Amsterdam Oud-West

Welkom bij onze locatie voor zangles in Amsterdam Centrum West! Wat wij jou op deze locatie kunnen bieden:

✅ Zeer ervaren zangdocenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.


✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Naast zangles kan je ook bij ons leren hoe je jezelf beter kunt begeleiden op piano of gitaar en kunnen wij je helpen met jouw performance en songwriting (kijk bij de verschillende docenten voor hun specialismes)


✅ Gratis leerlingen uitvoeringen en studio opnames

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Wil jij op zangles in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of beter gezegd: adressen. Of je nou net begint met zingen of al jaren bezig bent, onze zangdocenten staan voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw stem.

Onze Docenten

Image

In Amsterdam West krijg je zangles van onze docent Stan. Hij geeft les vanuit zijn woonkamer vlakbij het Vondelpark!

De Lesruimte

De ruimte van onze docent Stan, vlakbij het Vondelpark en inclusief prachtige vleugel.

Image

Wat anderen over ons zeggen

 
"Ik zing bij Stan, een fijne docent, hartig en positief. Ik ben open geweest over waar ik onzeker bij ben tijdens het zingen. Ik merkte dat wanneer ik weer onzeker werd er hierdoor op werd ingehaakt, waardoor ik weer durfde. Dat vond ik prettig waardoor de drempel lager is en ik me zekerder voel om te zingen."
⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️ - Chelsy

"Zangles is top! Aan de hand van eigen aangedragen nummers leer ik verschillende technieken. Technieken worden heel helder en goed te begrijpen uitgelegd. Ben nog niet zo lang bezig, maar merk nu al zo’n groot verschil met mijn eerste les."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Thomas

"Waanzinnig goede en leuke zanglessen van Stan. Er is een vrije sfeer om je stem helemaal te verkennen, theorie en verbeterpunten zijn goed toegespitst op persoonlijke doelen/valkuilen en elke keer fiets ik weer met een heleboel energie weg!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Willem

"Super leuke zanglessen waarin echt gekeken wordt naar wat je wilt leren en waarin je genoeg vertrouwen krijgt om te durven zingen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Elsemiek

"Ik ben heel tevreden met de zanglessen die ik tot nu toe heb gehad. Sinds alweer anderhalf jaar volg ik er zangles. Ik heb veel dingen geleerd die je niet uit youtube filmpjes kan halen. Nu ik terugluister naar wat oudere audiofragmenten van mezelf, hoor ik echt een groot verschil met hoe mijn zangstem nu klinkt. Stan (mijn zangdocent) leert je niet alleen zangtechnieken, maar ook hoe je je emoties in een liedje kunt verwerken. Want wat zou muziek zijn zonder gevoel?! Kortom, ik raad iedereen aan die wil leren zingen om het een poging te wagen bij de AVC. p.s. Check ook even Stan Vreeken' zijn muziek, megagoed. Zeker als je van jazzerige vibes houdt :)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Beau


"De zanglessen van Wieteke zijn super leuk en leerzaam. Ik mag mijn liedjes zelf uitzoeken, maar krijg ook tips voor liedjes die goed bij mijn stem passen en liedjes waar goede oefeningen in zitten. Hierdoor merk ik dat ik enorm vooruit ga en veel nieuwe trucjes leer. Wieteke geeft niet alleen super goed les, ze is ook nog eens heel gezellig!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Lotte

"Wieteke is een hele fijne zangdocente. Ik waardeer haar uitleg van de muziektheorie en de werking van de stembanden en het strottenhoofd, daarmee kan ik heel gericht uitzoeken hoe ik iets moet doen. Ze heeft altijd goed advies over liedjes en ik vindt het altijd erg gezellig en ontspannen. Meestal kom ik met een vol hoofd aan en ga ik fluitend op de fiets naar huis."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Natasja