Zangles in Amsterdam West

Welkom bij onze locaties in Amsterdam West! Wat wij jou op deze 2 locaties kunnen bieden:

✅ Zangles van ervaren docenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.

✅ Altijd een vrijblijvende proefles

Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

✅ Gratis leerlingen uitvoering en studio opname: je kan meteen in praktijk brengen wat je hebt geleerd.


Divers cursusaanbod: naast zangles geven wij ook songwriting les, gitaar/piano les, performance les etc.


Maatregelen COVID-19: wegens de harde lockdown zullen alle lessen tot 8 februari ONLINE plaatsvinden.

Wij hopen daarna weer fysiek zangles te mogen geven.
Tijdens de fysieke zanglessen nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht. Daarnaast is elke lesruimte voorzien van een afdekzeil of plaat tussen de leerling en de docent. Ook hebben wij 10 minuten tussen de lessen ingebouwd zodat de ruimte gelucht en gedesinfecteerd kan worden.


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.

Locatie Oud-West

Image
Wij hebben 2 zangdocenten die in Amsterdam Oud-West lesgeven. Stan geeft zangles vanuit zijn woonkamer, inclusief prachtige vleugel! Julia geeft zangles op een wel hele bijzondere locatie, namelijk cultureel centrum 'de Vondelbunker' letterlijk ín het Vondelpark!
Image

Locatie Bos & Lommer

Onze andere locatie in West bevindt zich in Bos & Lommer. Om precies te zijn in deze gezellige urimte in Creatief Centrum 'Da Vinci'
Image
Op deze locatie kan je terecht bij docente Leonie. Zij richt zich vooral op pop & rock, je kan bij Leonie ook terecht als je beter wilt leren hoe je jezelf moet begeleiden op gitaar.
Image

Wat anderen over ons zeggen

 
"Ik zing bij stan, een fijne docent, hartig en positief. Ik ben open geweest over waar ik onzeker bij ben tijdens het zingen. Ik merkte dat wanneer ik weer onzeker werd er hierdoor op werd ingehaakt, waardoor ik weer durfde. Dat vond ik prettig waardoor de drempel lager is en ik me zekerder voel om te zingen."
⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️ - Chelsy

"Zangles is top! Aan de hand van eigen aangedragen nummers leer ik verschillende technieken. Technieken worden heel helder en goed te begrijpen uitgelegd. Ben nog niet zo lang bezig, maar merk nu al zo’n groot verschil met mijn eerste les."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Thomas

"Waanzinnig goede en leuke zanglessen van Stan. Er is een vrije sfeer om je stem helemaal te verkennen, theorie en verbeterpunten zijn goed toegespitst op persoonlijke doelen/valkuilen en elke keer fiets ik weer met een heleboel energie weg!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Willem

"Super leuke zanglessen waarin echt gekeken wordt naar wat je wilt leren en waarin je genoeg vertrouwen krijgt om te durven zingen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Elsemiek

"Ik ben heel tevreden met de zanglessen die ik tot nu toe heb gehad. Sinds alweer anderhalf jaar volg ik er zangles. Ik heb veel dingen geleerd die je niet uit youtube filmpjes kan halen. Nu ik terugluister naar wat oudere audiofragmenten van mezelf, hoor ik echt een groot verschil met hoe mijn zangstem nu klinkt. Stan (mijn zangdocent) leert je niet alleen zangtechnieken, maar ook hoe je je emoties in een liedje kunt verwerken. Want wat zou muziek zijn zonder gevoel?! Kortom, ik raad iedereen aan die wil leren zingen om het een poging te wagen bij de AVC. p.s. Check ook even Stan Vreeken' zijn muziek, megagoed. Zeker als je van jazzerige vibes houdt :)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Beau

"Als ik jou was, zou ik eens een (proef)les nemen bij Leonie :) Oprecht een heel aardige, gezellige en goede docent! Ze kijkt echt naar jou als persoon en probeert samen met jou te kijken naar wat je verder helpt in jouw ontwikkeling. Ik ga altijd weer blij de les uit!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Eline

"Zanglessen bij Leonie zijn fijn! Ik heb er mijn zangstem mogen ontdekken in een prettige omgeving, waarbij Leonie je uitdaagt steeds iets meer uit je stem te halen. De liedjes kies je zelf en wanneer een liedje op dat moment nog toekomstmuziek is zegt ze dit ook eerlijk. Zo groei je in je stem en mogelijkheden en ontdek je - ook via online les - steeds weer iets nieuws (al is 't je zelfvertrouwen in het zingen. Bij twijfel doen en zingen!)"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Kim

"De zangles van Leonie is echt heel goed. Ze is enthousiast en betrokken. Wat ik persoonlijk heel fijn vind, is dat ik tijdens de les merk dat Leonie veel ervaring heeft en dat zij echt haar best doet om haar kennis over te dragen. Daarnaast is het fijn dat je zelf mag kiezen wat je wil leren en dat je altijd steun ontvangt om je gewenste zangdoelen te realiseren. Kortom super!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Michel

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page