Zangles in Ouderkerk ad Amstel

Welkom bij onze locatie in Ouderkerk ad Amstel! Wat wij jou kunnen bieden:

✅ Zangles van ervaren docenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.

✅ Altijd een vrijblijvende proefles

Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

✅ Gratis leerlingen uitvoering en studio opname: je kan meteen in praktijk brengen wat je hebt geleerd.


Divers cursusaanbod: naast zangles geven wij ook songwriting les, gitaar/piano les, performance les etc.


Maatregelen COVID-19: wegens de harde lockdown zullen alle lessen tot 8 februari ONLINE plaatsvinden.

Wij hopen daarna weer fysiek zangles te mogen geven.
Tijdens de fysieke zanglessen nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht. Daarnaast is elke lesruimte voorzien van een afdekzeil of plaat tussen de leerling en de docent. Ook hebben wij 10 minuten tussen de lessen ingebouwd zodat de ruimte gelucht en gedesinfecteerd kan worden.


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.

De Lesruimte

Image

Anouk geeft zangles vanuit haar gezellige woonkamer in Ouderkerk aan de Amstel. Deze locatie is redelijk bereikbaar met OV, parkeren is makkelijk en gratis.

Docente Anouk

Anouk is afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast het geven van zanglessen is zij momenteel druk bezig met nummers maken voor haar solo project 'NOOK'.

Image

Wat anderen zeggen"Ik ben heel erg tevreden en heb veel geleerd dit jaar"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Rob

"Zangles bij Anouk is een feestje! Ik kom altijd helemaal blij thuis. Anouk is heel deskundig en weet de zangtechniek heel goed en beeldend uit te leggen. Daarnaast is ze een fijne persoonlijkheid."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Astrid

"Al heel veel geleerd van Anouk! Nooit gedacht dat ik het zingen zo leuk ben gaan vinden. Stap voor stap leert Anouk je de zangtechnieken aan en stap voor stap sta je versteld van jezelf dat je stem eigenlijk ook een soort instrument is die door oefening steeds beter gaat klinken! :-)"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Albert

"Anouk is echt een topper! Ik heb ontzettend veel geleerd sinds ik bij Anouk zangles heb. Anouk weet heel goed concrete voorbeelden te geven om de zangtechniek uit te leggen, en ze heeft heel veel geduld. Ze houdt van een lolletje, maar weet je altijd serieus te nemen als het om zingen gaat want ze is vastberaden om je zo veel mogelijk te leren.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Pien

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page