Zangles in Amsterdam Zuid

Welkom bij onze locatie voor zangles in Amsterdam Zuid! Wat wij jou op deze locatie kunnen bieden:

✅ Zangles bij onze docenten Frederike en Paul: zeer ervaren zangdocenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.


✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Naast zangles kan je bij Paul en Frederike ook meer leren over songwriting en kunnen zij je helpen met jouw begeleiding op gitaar


✅ Gratis leerlingen uitvoeringen en studio opnames

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Wil jij op zangles in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of beter gezegd: adressen. Of je nou net begint met zingen of al jaren bezig bent, onze zangdocenten staan voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw stem.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:

De Lesruimte


Zowel Paul als Frederike geven hun zanglessen in de Helicopter Studio's achter het Olympisch Stadion. Een kleine creatieve broedplaats met verschillende repetitieruimtes, een zaal en een gezellige gemeenschappelijke ruimte. 
Image

Docenten: Frederike en Paul

Image
Paul is afgestudeerd aan de Jazz opleiding van het Conservatorium in Amsterdam. Hij is een bekende naam in de Nederlands Jazz scene en schrijft ook zijn eigen muziek.

Image

Frederike hooft zowel Jazz als Pop gestudeerd. Zij schrijft haar eigen muziek en brengt dit uit onder ded naam FRÉ.

Wat anderen zeggen

Paul is net bij ons begonnen en heeft daarom nog geen reviews