Zangles in Amsterdam Bos en Lommer

Welkom bij onze locatie voor zangles in Amsterdam West Bos & Lommer! Wat wij jou op deze locatie kunnen bieden:

✅ Zangles bij Leonie: een zeer ervaren zangdocente die zelf professioneel vocalist is. Een schat aan praktijkervaring.


✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Naast zangles kan je bij Leonie leren hoe je jezelf beter kunt begeleiden op gitaar en kan zij je helpen met jouw performance en songwriting


✅ Gratis leerlingen uitvoeringen en studio opnames

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Wil jij op zangles in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of beter gezegd: adressen. Of je nou net begint met zingen of al jaren bezig bent, onze zangdocenten staan voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw stem.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:

De Lesruimte

Image

Leonie geeft op woensdag les in één van de creatieve ruimtes in het Da Vinci gebouw, schuin tegenover Westerpark. Deze locatie is redelijk goed bereikbaar met OV. Ook parkeren is mogelijk, zij het betaald.

Docente Leonie

Leonie is afgestudeerd aan de Rock Academie in Tilburg. Daar ontmoette zij ook de bandleden van 'Bells of Youth' een female-only band waarin zij zingt en gitaar speelt. Naast het geven van zangles is Leonie ook een veelgevraagd studiozangeres.

Image

Wat anderen zeggen


"Super leuke lessen bij Leonie gehad! Ik wist vrij weinig over bepaalde zangtechnieken en had geen idee wat ik uit mijn stem kon halen. Dankzij Leonie heb ik dit op een erg leuke manier kunnen ontdekken! "
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Nicky

"Super tevreden over mijn zanglessen bij Leonie. Ze past de lessen goed aan op jou als persoon en daardoor in korte tijd al ontzettend veel geleerd! Ik vind het elke keer weer een feest om te gaan zingen."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Bo

"Leonie is an amazing vocal coach! The lessons are always fun and creative and tailored to everyone's needs and music preferences. I cannot recommend it enough!!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Lily

"Als ik jou was, zou ik eens een (proef)les nemen bij Leonie :) Oprecht een heel aardige, gezellige en goede docent! Ze kijkt echt naar jou als persoon en probeert samen met jou te kijken naar wat je verder helpt in jouw ontwikkeling. Ik ga altijd weer blij de les uit!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Eline

"Zanglessen bij Leonie zijn fijn! Ik heb er mijn zangstem mogen ontdekken in een prettige omgeving, waarbij Leonie je uitdaagt steeds iets meer uit je stem te halen. Zo groei je in je stem en mogelijkheden en ontdek je steeds weer iets nieuws (al is 't je zelfvertrouwen in het zingen). Bij twijfel doen en zingen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Kim

"De zangles van Leonie is echt heel goed. Ze is enthousiast en betrokken. Wat ik persoonlijk heel fijn vind, is dat ik tijdens de les merk dat Leonie veel ervaring heeft en dat zij echt haar best doet om haar kennis over te dragen. Daarnaast is het fijn dat je zelf mag kiezen wat je wil leren en dat je altijd steun ontvangt om je gewenste zangdoelen te realiseren. Kortom super!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Michel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Hellen