Zangles en Corona

Wij zijn als organisatie verplicht om met het Corona toegangsbewijs te werken.

Wanneer je gevaccineerd bent hoef je alleen de eerste les jouw QR code + legitimatie of je gele boekje mee te nemen. Scannen is in dit geval dus maar 1 keer nodig.

Ben je niet (volledig) gevaccineerd maar heb je wel een herstelbewijs? In dat geval kan je op zangles zolang dit herstelbewijs geldig is.Overige aandachtspunten:
Wij houden tijdens de zanglessen anderhalve meter afstand. De leerlingen worden gevraagd om voor aanvang en na afloop van de les hun handen te desinfecteren. De docent zorgt voor de benodigde handzeep of handgel. Daarnaast hanteren wij, in overleg met het RIVM, ook de volgende extra voorzorgsmaatregelen.


Online lessen
Mocht je gezien de huidige situatie toch liever niet fysiek op zangles komen, of heb je geen Corona Toegangsbewijs, maar wil je wel alvast beginnen of doorgaan met je lessen? Dan zijn online zanglessen altijd een optie. Wij werken hiervoor met het gratis programma Zoom. 

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: