Alle reviews van onze zanglessen in Amsterdam

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:

Wat anderen over ons zeggen:

"Ik zing bij stan, een fijne docent, hartig en positief. Ik ben open geweest over waar ik onzeker bij ben tijdens het zingen. Ik merkte dat wanneer ik weer onzeker werd er hierdoor op werd ingehaakt, waardoor ik weer durfde. Dat vond ik prettig waardoor de drempel lager is en ik me zekerder voel om te zingen."
⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️ - Chelsy

"Zangles is top! Aan de hand van eigen aangedragen nummers leer ik verschillende technieken. Technieken worden heel helder en goed te begrijpen uitgelegd. Ben nog niet zo lang bezig, maar merk nu al zo’n groot verschil met mijn eerste les."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Thomas

"Waanzinnig goede en leuke zanglessen van Stan. Er is een vrije sfeer om je stem helemaal te verkennen, theorie en verbeterpunten zijn goed toegespitst op persoonlijke doelen/valkuilen en elke keer fiets ik weer met een heleboel energie weg!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Willem

"Super leuke zanglessen waarin echt gekeken wordt naar wat je wilt leren en waarin je genoeg vertrouwen krijgt om te durven zingen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Elsemiek

"Ik ben heel tevreden met de zanglessen die ik tot nu toe heb gehad. Sinds alweer anderhalf jaar volg ik er zangles. Ik heb veel dingen geleerd die je niet uit youtube filmpjes kan halen. Nu ik terugluister naar wat oudere audiofragmenten van mezelf, hoor ik echt een groot verschil met hoe mijn zangstem nu klinkt. Stan (mijn zangdocent) leert je niet alleen zangtechnieken, maar ook hoe je je emoties in een liedje kunt verwerken. Want wat zou muziek zijn zonder gevoel?! Kortom, ik raad iedereen aan die wil leren zingen om het een poging te wagen bij de AVC. p.s. Check ook even Stan Vreeken' zijn muziek, megagoed. Zeker als je van jazzerige vibes houdt :)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Beau

"Ik ben heel erg tevreden en heb veel geleerd dit jaar"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Rob

"Al heel veel geleerd van Anouk! Nooit gedacht dat ik het zingen zo leuk ben gaan vinden. Stap voor stap leert Anouk je de zangtechnieken aan en stap voor stap sta je versteld van jezelf dat je stem eigenlijk ook een soort instrument is die door oefening steeds beter gaat klinken! :-)"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Albert

"Anouk is echt een topper! Ik heb ontzettend veel geleerd sinds ik bij Anouk zangles heb. Anouk weet heel goed concrete voorbeelden te geven om de zangtechniek uit te leggen, en ze heeft heel veel geduld. Ze houdt van een lolletje, maar weet je altijd serieus te nemen als het om zingen gaat want ze is vastberaden om je zo veel mogelijk te leren."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Pien

"Zangles bij Anouk is een feestje! Ik kom altijd helemaal blij thuis. Anouk is heel deskundig en weet de zangtechniek heel goed en beeldend uit te leggen. Daarnaast is ze een fijne persoonlijkheid."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Astrid

"Tineke is friendly and professional. She analyses what needs to be done quickly and adapts her teaching methods to suit the student. I would recommend her wholeheartedly!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Lylian

"Fijne en geduldige docent met goeie tips en veel kennis."
⭐️⭐️⭐️⭐️ - Pien

"Tineke heeft een fijne manier van lesgeven! De lessen zijn op maat gemaakt en met professionalteit en humor gebracht."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Gijs

"Fijne ruimte, goede communicatie, leerzame lessen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - R W

"Wieteke is een hele fijne zangdocente. Ik waardeer haar uitleg van de muziektheorie en de werking van de stembanden en het strottenhoofd, daarmee kan ik heel gericht uitzoeken hoe ik iets moet doen. Ze heeft altijd goed advies over liedjes en ik vindt het altijd erg gezellig en ontspannen. Meestal kom ik met een vol hoofd aan en ga ik fluitend op de fiets naar huis."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Natasja

"Hele leuke lessen op maat. Normaal gesproken aan het eind van de periode een leuke uitvoering waar je naartoe werkt. Nu dat door corona niet kon, kwamen ze met een superleuk alternatief om een studio opname te doen en hier een filmpje van te maken. Ik zou de zanglessen hier zeker aanraden!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Jeske

"Voor de perfecte combinatie van professionaliteit en plezier hebben in wat je doet, ben je hier op het perfecte adres! Samen met Hella heb ik al ruim een jaar les bij Wieteke en ik kijk er iedere keer zo naar uit! Wieteke weet met al haar talent en kwaliteit je op de juiste manier te begeleiden, waardoor je ook echt merkt dat je binnen korte tijd vooruit gaat. Wieteke is super inspirerend en je voelt je altijd heel erg bij haar op je gemak waardoor de sfeer altijd heel fijn isI En daarbij wordt er natuurlijk ook veel gelachen :) Echt zeker een aanrader om hier lessen te volgen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Pien

"De zanglessen van Wieteke zijn super leuk en leerzaam. Ik mag mijn liedjes zelf uitzoeken, maar krijg ook tips voor liedjes die goed bij mijn stem passen en liedjes waar goede oefeningen in zitten. Hierdoor merk ik dat ik enorm vooruit ga en veel nieuwe trucjes leer. Wieteke geeft niet alleen super goed les, ze is ook nog eens heel gezellig!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Lotte

"Sinds 2018 volg ik zangles bij Wieteke Wijte van The Amsterdam Vocal Company. Wieteke is een goede, lieve en betrokken zanglerares. Ik heb met veel plezier geleerd hoe ik mijn stem beter kan beheersen en inzetten op verschillende manieren. Daarbij besteedt Wieteke veel aandacht aan persoonlijke sterke punten en leert ze je hoe je liedjes 'eigen' kan maken. Een echte aanrader!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Bernice Christine

"Zangles met Wieteke is elke keer een hoogtepunt! Ik heb nu zo'n drie jaar les van haar, en leer mijn stem steeds beter gebruiken. Door Wieteke's tips klink ik steeds beter en word ik steeds zekerder over mijn eigen zangkunsten. En de les is ook nog eens altijd mega gezellig."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Anouck

"Ik heb al 3 jaar les bij de Vocal Company en altijd met plezier les gehad van mijn juf. Van liedjes oefenen tot zelf liedjes maken en schrijven. Meer van een zangles kan ik niet verwachten!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Wini

"Als ik jou was, zou ik eens een (proef)les nemen bij Leonie :) Oprecht een heel aardige, gezellige en goede docent! Ze kijkt echt naar jou als persoon en probeert samen met jou te kijken naar wat je verder helpt in jouw ontwikkeling. Ik ga altijd weer blij de les uit!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Eline

"Ik zit al een hele lange tijd bij de AVC en ik wil niet meer weg! De lessen zijn heel leerzaam en ontzettend leuk. Wieteke is een spontane, muzikale en geweldige zangeres die je heel veel goede tips geeft gebaseerd op jouw eigen stem. Naast dat ik veel ontwikkeling doormaak heb ik ook veel plezier, en dat is het allerbelangrijkste! Altijd al zangles willen hebben? Ga naar The Amsterdam Vocal Company!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Sophie

"Sinds kleine twee jaar met veel plezier les van Hebe. In het eerste jaar kreeg ik privéles, dit tweede jaar zingen een vriend en ik samen duetten. Hebe is heel relaxed en gaat mee in de muziek die wij aandragen. Ze stimuleert je om wat nieuws te proberen en heeft tips voor techniek, maar ook voor de uitvoering of timing. Ik kom altijd heel blij en ‘vol muziek’ terug van de lessen! Dit is leren en ontspannen tegelijk! Wat wil een mens nog meer?"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Claartje

"Al een paar seizoenen hele fijne en leerzame duo-lessen. Hebe daagt je uit om de lat steeds net wat hoger te leggen en met resultaat, echt top!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Marcel

"Zanglessen bij Leonie zijn fijn! Ik heb er mijn zangstem mogen ontdekken in een prettige omgeving, waarbij Leonie je uitdaagt steeds iets meer uit je stem te halen. De liedjes kies je zelf en wanneer een liedje op dat moment nog toekomstmuziek is zegt ze dit ook eerlijk. Zo groei je in je stem en mogelijkheden en ontdek je - ook via online les - steeds weer iets nieuws (al is 't je zelfvertrouwen in het zingen. Bij twijfel doen en zingen!)"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Kim

"De zangles van Leonie is echt heel goed. Ze is enthousiast en betrokken. Wat ik persoonlijk heel fijn vind, is dat ik tijdens de les merk dat Leonie veel ervaring heeft en dat zij echt haar best doet om haar kennis over te dragen. Daarnaast is het fijn dat je zelf mag kiezen wat je wil leren en dat je altijd steun ontvangt om je gewenste zangdoelen te realiseren. Kortom super!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Michel

"Ik ga met enorme stappen vooruit dankzij de lessen van de AVC! Super goede lessen en leuke uitvoeringen aan het einde van elke periode. Keep up the good work!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Annelot

"Begonnen met zanglessen tijdens deze rare Corona tijden, werkt hartstikke goed online! Amber is niet alleen een fantastische zangeres maar ook een goede docent. Ze leert me heel relaxt doch gefocust de techniek zonder mijn eigen smaak en klank uit het oog te verliezen. Heel fijn!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Marnix

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page