Anna

Amsterdam Vocal Company Docent Anna
Beschikbaarheid Beschikbaar
Locatie WEST
Lesdag Maandag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Soul, Jazz
Luister op spotify

Anna is in 2020 cum laude afgestudeerd aan het Codarts Conservatorium Pop in Rotterdam voor zowel zang als songwriting. Ze geeft al jaren zangles en doet dat voor ons vanuit haar gezellige woonkamer in Amsterdam West. Naast het geven van zangles schrijft en produceert Anna haar eigen nummers onder de naam Anna Sylvia. Ze schrijft niet alleen voor zichzelf maar ook voor andere artiesten. Daarnaast kan Anna, door haar theater achtergrond, jou in de zangles ook goed helpen als je wilt werken aan tekstinterpretatie en podiumpresentatie.


Anna over het geven van zangles:
"Het belangrijkste van zingen vind ik is dat je er plezier in hebt en je je comfortabel voelt, zodat jij jouw muzikale verhalen zo mooi en eigen mogelijk kunt overbrengen. In de zangles onderzoeken we samen wat je al in huis hebt én aan welke dingen jij verder wilt werken. Zo houd je zelf de touwtjes in handen en help ik je om jouw doelen te bereiken!"


 


Anna met het Codarts Pop Orchestra


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: