Hebe

Amsterdam Vocal Company Docent Hebe
Beschikbaarheid Vol
Locatie RIVIERENBUURT
Lesdag Maandag, Woensdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Jazz, Alternative Pop, Electropop
Luister op spotify

Hebe is in 2014 cum laude afgestudeerd aan de jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Al tijdens haar studie schreef Hebe haar eigen songs. Voor zichzelf, voor haar a capella groep New Amsterdam Voices, en voor andere artiesten en DJ’s. In 2015 bracht zij haar eerste solo EP uit. Die nummers zijn opgepakt door oa Radio2. Inmiddels is Hebe verschillende singles en een album verder. Haar laatste single is een duet met niemand minder dan jazz zanger Ruben Hein, met wie zij ook het nummer heeft geschreven.

Hebe over het geven van zangles:
“Vaak maken we het onszelf heel moeilijk door op basis van theorie te bedenken wat we moeten aanpassen, terwijl het lichaam eigenlijk al heel goed weet hoe ademsteun in zijn werk gaat, of wat er moet gebeuren met je stembanden wanneer je met een bepaalde emotie wilt zingen. Soms zijn we daar verwijderd van geraakt en moeten we in de zangles juist de weg terug vinden naar, en ons laten leiden door wat ons lichaam van nature doet.”


Hebe live bij VPRO 'Vrije Geluiden'


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: