Hedwig

Amsterdam Vocal Company Docent Hedwig
Beschikbaarheid Beschikbaar
Locatie ZAANDAM
Lesdag Dinsdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Muziektheater
Luister op spotify

Hedwig studeerde in 2011 af aan het Conservatorium in Tilburg, richting muziektheater. Ze speelde een eigen theaterbewerking van de film "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" op Festival Boulevard en werd daarmee genomineerd voor de Entreeprijs. Daarnaast zingt ze in het jazzcombo The Fentanyls en is onderdeel van het loungeduo HearHear waarmee ze in binnen- en buitenland optreedt.

In 2016 keerde ze terug naar the Academy of Music and Performing Art in Tilburg, voor de master Performing Public Space en voor haar Master of Music die ze cum laude behaalde. Sindsdien doet ze artistiek onderzoek naar immersief ervaringstheater. Ze maakte voor Boslab van het Amsterdamse Bostheater de VR-ervaring The Simulation en ze is als maker verbonden aan theatercollectief UMĀMI.

Sinds haar afstuderen is Hedwig actief als zangdocent, theaterdocent en muzikaal leider bij verschillende muziek- en theaterscholen in Brabant en omgeving Amsterdam. Dankzij haar verschillende opleidingen maakt Hedwig in haar lessen zowel gebruik van klassieke als moderne zangtechnieken.

Hedwig over het geven van zangles:
"Ik vind het leuk om les te geven, omdat ik zie hoe vrolijk mensen er van worden. Zingen is zo gezond! Ik wil iedereen die vrijheid laten voelen, zonder angsten of je het wel kan. Iedereen kan leren zingen namelijk! We werken in de zanglessen standaard aan houding, ademhaling en ademsteun, klankkleur, interpretatie en presentatie. Dit gaat altijd hand in hand met wat jouw behoeftes zijn, waar wil jij aan werken en dit doen we natuurlijk aan de hand van jouw favoriete muziek."


www.hedwigvanleuven.nl


Hedwig live met haar jazzcombo the Fentanyls:


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: