Joëtta

Amsterdam Vocal Company Docent Joëtta
Beschikbaarheid Beschikbaar
Locatie AMSTERDAM NIEUW WEST
Lesdag Dinsdag, Woensdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Indie, Folk
Luister op spotify

NB. Joëtta begint vanaf 1 augustus bij ons met zangles geven. Wil je alvast een proefles inplannen? Vul het inschrijfformulier in, dan houden wij een plekje voor je vrij!

Joëtta besloot na haar BSc Psychologie en MSc Internationale Ontwikkelingsstudies (UvA, Amsterdam) dat ze tóch liever muziek wilde maken. Daarop volgde ze verschillende muziekopleidingen aan gerenommeerde instellingen, waaronder Estill Voice Training aan The Royal Welsh College of Music and Drama in Wales, zang aan de CAMM (Málaga, Spanje) en songwriting aan de School of Song, onder begeleiding van onder andere Robin Pecknold (Fleet Foxes).

Ook richtte ze zich op het schrijven van haar eigen muziek. Met de folkband Wiens Lief bracht Joëtta in 2017 de single ‘Better than Me’ uit en deed ze mee aan de Amsterdamse Popprijs. In 2021, bracht Joëtta onder haar eigen naam haar debuut-EP 'Narrative' uit. Een verzameling van dromerige indie-folk songs waarmee ze persoonlijke verhalen vertelt. Naast het schrijven van muziek, staat Joëtta regelmatig op het podium op festivals, bruiloften en andere evenementen.

Joëtta geeft al heel wat jaren zangles, en is daarnaast ook yogadocente. Een mooie overlap tussen deze twee disciplines is dat je zowel bij yoga als bij zingen je bewust leert worden van je ademhaling, spierspanning en lichaamshouding.

Joëtta over het geven van zangles:
“Ik vind het belangrijk dat je je welkom voelt en er een ontspannen sfeer is in mijn lessen zodat je kunt oefenen en plezier hebt in het zingen. Samen gaan we op zoek naar wat jij met je stem kunt en hoe je je stem op een gezonde manier gebruikt. In de lessen kunnen we werken aan houding, ademhaling, klankkeur, interpretatie en presentatie. Altijd al je eigen muziek willen schrijven? Ik kan je ook begeleiden in het schrijven en spelen van je eigen nummers.”


 


Joëtta live!


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: