Judith

Amsterdam Vocal Company Docent Judith
Beschikbaarheid Beschikbaar
Locatie SLOTERDIJK
Lesdag Maandag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop
Luister op spotify

Judith is afgestudeerd aan de Popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Niet alleen als zangeres, maar ook als toetseniste! Naast het geven van zangles heeft Judith haar eigen band Puntjudith genaamd. Zij schrijft en produceert Nederlandstalige songs en heeft met dit project al meegedaan aan de Popronde. Daarnaast speelt Jusith mee in diverse muziek- en theaterproducties.

Judith over ht geven van zangles:
"Het plezier in muziek maken staat in mijn lessen centraal. Of je nou jong of oud bent, net begint met je eerste instrument of de draad na een aantal jaren weer wil oppakken. Of je het liefste wil kunnen meezingen met jouw favoriete artiesten, je eigen songs wil maken of technische beter wil leren zingen: jouw wens staat in mijn lessen centraal. Mijn vroegere muziekdocenten zijn heel bepalend geweest voor mijn liefde voor muziek. Ik wil dit ook zoveel mogelijk overdragen.


NB: Judith begint in oktober met het geven van zangles. Je kunt je wel alvast aanmelden voor een proefles bij Judith, dan nemen we eind september contact met je op om de proefles in te plannen.


 


Judith met haar project Puntjudith op 3voor12 Radio!