Nadeche

Amsterdam Vocal Company Docent Nadeche
Beschikbaarheid Paar plaatsen
Locatie OOST
Lesdag Woensdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, R&B, Soul

Nadeche heeft in 2013 haar master 'Lichte Muziek' gehaald aan het Conservatorium van Tilburg. Daarnaast heeft zij ook nog de fulltime opleiding Docent Muziek afgerond. In de afgelopen jaren zong ze in verschillende formaties in binnen- en buitenland. Zo stond ze met de band ‘Faith’ op een van de hoofdpodia op Paaspop. Samen met Tjeerd van Zanen maakt ze een EP en werd daarmee in 2008 ‘Editor’s Pick’ van de redactie van Ongekend Talent van 3FM.

Op dit moment werkt Nadeche als zangcoach, freelance zangeres en speelt ze in verschillende theaterproducties. Daarnaast is ze dit jaar begonnen aan de studie haptotherapie in Nijmegen.


Nadeche over het geven van zangles
"Het belangrijkste vind ik dat je je comfortabel voelt en plezier hebt in het zingen. Ik ga uit van wat jij al in huis hebt en vanuit daar gaan we werken aan de juiste techniek, ademsteun, tekstinterpretatie, podiumpresentatie, noem het maar op. Zingen is zo veelomvattend en dat maakt het juist zo fantastisch. Als alles samen komt ontstaat er magie en dat is het mooiste gevoel van de wereld.” 

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: