Renske

Amsterdam Vocal Company Docent Renske
Beschikbaarheid Beschikbaar
Locatie ZUID
Lesdag Dinsdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Singer-Songwriter, Jazz
Luister op spotify

Na het afronden van de Bachelor Jazz Zang aan het Conservatorium van Amsterdam in 2006 heeft Renske zich vooral gefocust op haar eigen artiestenproject. Zij heeft meerdere albums uitgebracht en heeft opgetreden op verschillende nationale en internationale podia. Renske schrijft niet alleen haar eigen muziek, maar heeft ook voor en met verschillende andere artiesten geschreven, waaronder Roxeanne Hazes, Do, Ruben Hein en de 3J’s. Ook heeft zij filmmuziek geschreven voor meerdere Nederlandse films zoals ‘Wiplala’, ‘Lotus’, en ‘Buiten is het Feest’.

Naast haar artiesten en songwriting carrière heeft Renske jarenlange ervaring als zangdocent. Zij was hoofdvakdocent Zang op zowel het Conservatorium in Tilburg als op het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Daar heeft zij zelfs een eigen cursus ontwikkeld, gericht op het ontwikkelen van het muzikale en creatieve denkvermogen van leerlingen.

Renske over het geven van zangles:
“Iedere leerling leert anders en heeft een unieke stem. Ik zie het als mijn taak om die eigenheid tot bloei te laten komen. Mijn missie is om iedere leerling de handvatten te geven waarmee een muzikaal, creatief en vrij denkvermogen wordt ontwikkeld. Zo leert de leerling vrijheid te zoeken buiten de gebaande paden. Ik vind het belangrijk dat de zanglessen afwisselend, uitdagend op ieders niveau en bovenal leuk zijn”.


 


Renske live:


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: