Sara

Amsterdam Vocal Company Docent Sara
Beschikbaarheid Beschikbaar
Locatie ZUID
Lesdag Dinsdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Kleinkunst, Klassiek

Sara behaalde haar bachelor klassieke zang aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Maar Sara zingt lang niet alleen klassiek. Recent maakte ze twee theatervoorstellingen met eigen Nederlandse liederen: 'Vanavond bij jou?' onder regie van niemand minder dan Herman van Veen, en de voorstelling 'Waar ik thuiskom' onder regie van Abel Leemans. Ook is ze momenteel te zien in 'Mijn nest zit me te wijd', een voorstelling met liedjes en gedichten over de natuur. De afgelopen jaren werkte Sara samen met verschillende gerenommeerde ensembles en musici. Zo werkte ze samen met het Nederlands Kamerkoor en was ze soliste bij het Toonkunstkoor Amsterdam.


Goed om te weten: Sara spreekt naast Nederlands ook Engels, Duits en Spaans.


Sara over het geven van zangles:
‘Ik heb een klassieke zangopleiding gehad en heb daarom een sterke technische basis. Die zet ik in om zangers van alle leeftijden en in alle stijlen verder te helpen met hun stemontwikkeling. In mijn lessen ga ik graag uit van jij zelf inbrengt en waar je graag aan wil werken. Waar in elk geval aandacht voor zal zijn is een gezonde techniek en een gevoel van 'vrij' zingen. Want lekker zingen kan zo bevrijdend werken en dat is voor iedereen weggelegd!’

Sara Live met haar eigen voorstelling 'Vanavond bij Jou?'


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: