Sarah

Amsterdam Vocal Company Docent Sarah
Beschikbaarheid Vol
Locatie OOST
Lesdag Woensdag, Donderdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Jazz, Soul, R&B

Sarah is begonnen met klassiek viool als hoofdinstrument en heeft haar Bachelor gehaald aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Daarna is zij als vocalist Jazz gaan studeren aan het Conservatorium van Amsterdam en heeft in 2022 haar bachelor gehaald. Sarah heeft bijna 10 jaar ervaring als zangdocent. Momenteel speelt Sarah regelmatig met verschillende Jazz formaties en zingt zij ook mee in theaterstukken. Sarah is ook bezig met het schrijven van haar eigen muziek.


Sarah over het geven van zangles:
"Ik houd ervan om studenten tools en inzichten te geven waarmee ze steeds meer kunnen genieten van het zingen. Zo heeft iedereen andere wensen en behoeftes. Uiteindelijk proberen we het plezier op te zoeken van jezelf kunnen uiten, verbinden met je lichaam, zinken in de muziek en merken dat je steeds meer kunt! Voor wie wil werk ik ook graag met improvisatie (met een beetje theorie erachter), want dat traint het gehoor en is lekker creatief!"


 


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: