Zangles in Amsterdam Noord

Welkom bij onze locatie voor zangles in Amsterdam Noord! Wat wij jou op deze locatie kunnen bieden:

✅ Keuze uit 2 zeer ervaren zangdocenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.


✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Naast zangles kan je ook bij ons leren hoe je jezelf beter kunt begeleiden op piano of gitaar en kunnen wij je helpen met jouw performance en songwriting (kijk bij de verschillende docenten voor hun specialismes)


✅ Gratis leerlingen uitvoeringen en studio opnames

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Wil jij op zangles in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of beter gezegd: adressen. Of je nou net begint met zingen of al jaren bezig bent, onze zangdocenten staan voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw stem.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:

De Lesruimtes

Image

Wij hebben 2 bijzondere locaties in Noord! Docente Annika geeft haar zanglessen in het schattige 'Leeshuis'. Een mini-bibliotheek waar boeken een tweede kans krijgen, en waar wij in de avonden zangles mogen geven! Onderdeel van de Tolhuistuin, recht tegenover de pont.

Nadine geeft zangles in een studio die onderdeel is van NDSM Treehouse. Sinds 2019 verhuurt het Treehouse ateliers aan meer dan 100 kunstenaars en andere creatievelingen. Sinds kort zit er ook een prachtig terras en expositieruimte bij, beiden toegankelijk voor publiek.

Image

Docentes Annika & Nadine

Annika is afgestudeerd aan het Conservatorium van Alkmaar. Naast het geven van zangles schrijft ze voor en speelt ze met haar eigen project 'Rivers'. Haar muziek is beïnvloed door artiesten als Allison Kraus en Kacey Musgraves.

Image


Nadine is afgelopen jaar afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast het geven van zangles is Nadine druk bezig met haar soloproject 'Mazey Haze'. De debuutsingle is inmiddels al te horen geweest op 3FM, en later dit jaar verschijnen er meer nummers!
Image

Wat anderen zeggen"Toplessen van Nadine! Ze is heel ervaren en leert op een hele speelse manier je zangtechnieken aan. Doen!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Anna

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page