Zangles in Amsterdam Noord

Welkom bij onze locatie in Amsterdam Noord! Wat wij jou kunnen bieden:

✅ Zangles van ervaren docenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.

✅ Altijd een vrijblijvende proefles

Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

✅ Gratis leerlingen uitvoering en studio opname: je kan meteen in praktijk brengen wat je hebt geleerd.


Divers cursusaanbod: naast zangles geven wij ook songwriting les, gitaar/piano les, performance les etc.


Maatregelen COVID-19: wegens de harde lockdown zullen alle lessen tot 8 februari ONLINE plaatsvinden.

Wij hopen daarna weer fysiek zangles te mogen geven.
Tijdens de fysieke zanglessen nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht. Daarnaast is elke lesruimte voorzien van een afdekzeil of plaat tussen de leerling en de docent. Ook hebben wij 10 minuten tussen de lessen ingebouwd zodat de ruimte gelucht en gedesinfecteerd kan worden.


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.

De Lesruimte

Image


Zowel Nadine als Annika geven (resp Dinsdag en Donderdag) zangles in een fijne lesruimte met piano. Deze lesruimte bevind zich in een echte recording studio genaamd ‘Electric Monkey’ op de Asterweg. Onder andere Douwe Bob en Wende Snijders hebben hier veel van hun werk opgenomen. Het is een heerlijke plek die muziek ademt! Deze locatie is goed bereikbaar met OV. Ook parkeren is mogelijk (helaas niet gratis).

Docentes Annika & Nadine

Annika is afgestudeerd aan het Conservatorium van Alkmaar. Naast het geven van zangles schrijft ze voor en speelt ze met haar eigen project 'Rivers'. Haar muziek is beïnvloed door artiesten als Allison Kraus en Kacey Musgraves.

Image
Nadine studeert dit jaar af aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast is zij bezig met het schrijven en opnemen van haar eerste album.
Image

Wat anderen zeggenDeze locatie heeft nog geen recensies! Heb jij les bij Annika en wil je een recensie achterlaten? Wij horen graag je mening!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page