Zangles Uitvoeringen


Oefening baart kunst, weten wij uit ervaring. Hoe leuk is het als je jouw kunsten kan vertonen op een podium, en je vrienden en familie kan laten zien hoe je bent gegroeid in jouw zanglessen?

Wij organiseren 2x per jaar een uitvoering voor al onze leerlingen. Elke leerling kan meedoen. Wees wel op tijd met je aanmelden, we hebben een beperkt aantal plekken per uitvoering en vol = vol.

Één uitvoering is een semi-akoustische uitvoering. Er zijn een paar microfoons, een piano en een gitaar.  Je kan je laten begeleiden door jouw docent of je kan er natuurlijk voor kiezen om jezelf te begeleiden. De andere uitvoering pakken wij iets groter aan en is een heus concert. Je wordt dan begeleid door een echte band met professionele muzikanten.

Waar en wanneer zijn de uitvoeringen?
De semi akoustische uitvoering vindt plaats in Café Thuskomme in Amsterdam Oost. Het leerlingen concert met band vindt plaats in de popzaal van Cinetol, in de Pijp.

Hoeveel kost de leerlingen uitvoering?
De semi-akoustische uitvoeringen zijn gratis, zowel voor de leerlingen die deelnemen als voor het publiek. Omdat de laatste uitvoering een heus concert is en wij een zaal huren en natuurlijk de muzikanten moeten betalen, doen we dit met kaartverkoop. Elke leerling die meedoet koopt 5 kaartjes. Die verkopen (of geven) zij weer door aan hun vrienden en familie. Zo dekken wij niet alleen de kosten, maar zorgen we ook dat de leerlingen voor een volle zaal kunnen optreden.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: