Zangles in Amsterdam

Als je op zangles wilt zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je in je eentje, of samen op zangles, en kan je bij ons naast beter leren zingen ook leren hoe je jezelf beter kunt begeleiden op piano of gitaar. Kijk op één van de onderstaande pagina's voor meer informatie over onze zanglessen.

Privé Zangles: 1-op-1 begeleiding van onze zangdocenten. Hier heb je in de zangles alle aandacht voor jouw stem en jouw doelen.

Duo Zangles: met z'n tweeen op zangles. Voordelig en nog steeds veel aandacht voor jouw stem, maar dan met de gezelligheid van vrienden of familie, en de mogelijkheid om meerstemmig te zingen.

Groepszangles: Zangles in groepsvorm is een voordelige en laagdrempelige manier om kennis te maken met zingen. Daarnaast is het heel leuk en motiverend om metg anderen samen te zingen!

Uitvoeringen: al onze leerlingen kunnen meedoen aan onze leerlingen uitvoeringen. Wij organiseren 2 keer per jaar een uitvoering. De eerste uitvoering vindt plaats in een laagdrempelige, semi akoustische setting. Tijdens de laatste uitvoering van het jaar krijgen de leerlingen de mogelijkheid om met een professionele band op het podium te staan.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: