Zangles in Amsterdam Oost

Welkom bij onze locaties in Oost! Wat wij jou op deze 2 locaties kunnen bieden:

Zangles van ervaren docenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.

✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

✅ Gratis leerlingen uitvoering en studio opname: je kan meteen in praktijk brengen wat je hebt geleerd.

✅ Divers cursusaanbod: naast zangles geven wij ook songwriting les, gitaar/piano les, performance les etc.

Maatregelen COVID-19: wegens de harde lockdown zullen alle lessen tot 8 februari ONLINE plaatsvinden.

Wij hopen daarna weer fysiek zangles te mogen geven. Tijdens de fysieke zanglessen nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht. Daarnaast is elke lesruimte voorzien van een afdekzeil of plaat tussen de leerling en de docent. Ook hebben wij 10 minuten tussen de lessen ingebouwd zodat de ruimte gelucht en gedesinfecteerd kan worden.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.

Locatie Oost: Indische Buurt

Er geven 3 docenten les op deze locatie, allemaal vanuit hun eigen homestudio.
Image
Amber zingt voornamelijk pop, urban en soul, naast het geven van zangles is zij ook de oprichtster van The Amsterdam Vocal Company.
Image
Annika is afgestudeerd aan het Conservatorium van Alkmaar. Naast het geven van zangles is zij bezig met haar eigen project 'Rivers'.
Image
Nadeche heeft naast het Conservatorium ook de opleiding Docent Muziek afgerond. Zij zingt vooral Pop, R&B en Soul.

Locatie Oost: Transvaalbuurt

Wij hebben ook 2 docenten die zangles geven in deze prachtige ruimte in het Tugela85 gebouw.

Image

Zowel Fridolijn als Hebe geven op deze locatie zangles.
Image
Image

Wat anderen over ons zeggen:

"Hele leuke lessen op maat. Normaal gesproken aan het eind van de periode een leuke uitvoering waar je naartoe werkt. Nu dat door corona niet kon, kwamen ze met een superleuk alternatief om een studio opname te doen en hier een filmpje van te maken. Ik zou de zanglessen hier zeker aanraden!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Jeske

"Sinds kleine twee jaar met veel plezier les van Hebe. In het eerste jaar kreeg ik privéles, dit tweede jaar zingen een vriend en ik samen duetten. Hebe is heel relaxed en gaat mee in de muziek die wij aandragen. Ze stimuleert je om wat nieuws te proberen en heeft tips voor techniek, maar ook voor de uitvoering of timing. Ik kom altijd heel blij en ‘vol muziek’ terug van de lessen! Dit is leren en ontspannen tegelijk! Wat wil een mens nog meer?"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Claartje

"Al een paar seizoenen hele fijne en leerzame duo-lessen. Hebe daagt je uit om de lat steeds net wat hoger te leggen en met resultaat, echt top!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Marcel

"Ik ga met enorme stappen vooruit dankzij de lessen van de AVC! Super goede lessen en leuke uitvoeringen aan het einde van elke periode. Keep up the good work!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Annelot

"Begonnen met zanglessen tijdens deze rare Corona tijden, werkt hartstikke goed online! Amber is niet alleen een fantastische zangeres maar ook een goede docent. Ze leert me heel relaxt doch gefocust de techniek zonder mijn eigen smaak en klank uit het oog te verliezen. Heel fijn!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Marnix

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page