Nadine

Amsterdam Vocal Company Docent Nadine
Beschikbaarheid Vol
Locatie NOORD
Lesdag Dinsdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Alternative
Luister op spotify

Nadine is in 2021 afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze studeerde Popmuziek met als hoofdvak (natuurlijk) zang. Op de popafdeling wordt niet alleen intensief aandacht besteed aan zangtechniek en didactiek, er is ook veel ruimte voor het ontwikkelen van je songwriting skills. Dat is wat Nadine ook voornamelijk heeft gedaan in de afgelopen jaren. Op het moment is zij bezig met het afronden van haar solo album, maar ze heeft al wel een aantal singles uit waarmee zij hoge ogen gooide bij oa Radio 3FM.

Nadine over het geven van zangles:
“Je stem is het meest persoonlijke instrument wat er bestaat. Je kunt er mensen mee raken door je gevoelens en gedachtes op een eigen manier vertellen. Wat ik belangrijk vind is om bij deze kern van het zingen te blijven. Vanuit daar is er met de juiste tools super veel mogelijk! Ik vind het erg leuk om mensen te helpen bij het vinden en ontwikkelen van hun eigen stem en liedjes.”


 


Nadine aka Mazey Haze LIVE op Eurosonic Noorderslag:


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: