Nadine

Amsterdam Vocal Company Docent Nadine
Beschikbaarheid Beschikbaar
Locatie NOORD
Lesdag Dinsdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Alternative

Nadine studeert over een paar maanden af aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze studeert Popmuziek met als hoofdvak (natuurlijk) zang. Op de popafdeling wordt niet alleen intensief aandacht besteed aan zangtechniek en didactiek, er is ook veel ruimte voor het ontwikkelen van je songwriting skills. Dat is wat Nadine ook voornamelijk heeft gedaan in de afgelopen jaren. Op het moment is zij bezig met het afronden van haar solo album, waarvan de release dit jaar plaats zal vinden.

Nadine over het geven van zangles:
“Je stem is het meest persoonlijke instrument wat er bestaat. Je kunt er mensen mee raken door je gevoelens en gedachtes op een eigen manier vertellen. Wat ik belangrijk vind is om bij deze kern van het zingen te blijven. Vanuit daar is er met de juiste tools super veel mogelijk! Ik vind het erg leuk om mensen te helpen bij het vinden en ontwikkelen van hun eigen stem en liedjes.”


 


Nadine's debuutsingle 'Sad Lonelyu Groove' van haar project Mazey Haze


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: