Anouk

Amsterdam Vocal Company Docent Anouk
Beschikbaarheid Beschikbaar
Locatie OUDERKERK ad AMSTEL
Lesdag Maandag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Indie

Anouk is in 2019 afgestudeerd aan de Popacademie van het Conservatorium van Amsterdam. Daar heeft zij zich niet alleen gericht op het verbeteren van haar zangtechniek, ze heeft ook veel ervaring opgedaan met het schrijven en produceren van muziek. Ze geeft al jaren zangles, en daarnaast werkt ze aan de eerste release van haar soloproject NOOK.  Anouk zingt al haar hele leven en weet uit ervaring dat je uiteindelijk het meeste bereikt door ambitie en inzet. Daardoor weet ze ook als geen ander hoeveel je kunt bereiken door met de juiste zangdocent en de juiste technieken en oefeningen aan de slag te gaan.

Anouk over het geven van zangles:
"Wat ik het leukste vind aan het geven van zangles is om te zien dat studenten met sprongen vooruit kunnen gaan, ineens valt dan het kwartje en kan iemand dingen met zijn stem doen, of bepaalde sounds maken, die hij of zij daarvoor voor onmogelijk hield"


 


 


 

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: