Inda

Amsterdam Vocal Company Docent Inda
Beschikbaarheid Beschikbaar
Locatie OOST
Lesdag Maandag, Dinsdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Pop, Rock

Voordat Inda zang als haar hoofd instrument zag heeft zij van alles geprobeerd: van 10 jaar klassiek viool, 2 jaar klassiek piano tot songwriting op gitaar en het leren van zichzelf begeleiden op contrabas. Toch werd zang haar favoriete middel tot expressie. In 2021 heeft zij dan ook haar bachelor behaald in jazz zang aan het Codarts Conservatorium te Rotterdam. 


Op het moment is Inda actief in verschillende studio projecten in de stijlen hyper-pop, experimentele elektronische pop, trip-hop en indie-jazz. Daarnaast is zij actief als straat musicus, heeft zij haar viool weer opgepakt om te improviseren en maakt zij illustratiewerk voor verschillende bands.


Inda over het geven van zangles:
“Je stem is zo krachtig, je kan er harten mee raken, en mee afschrikken. Het is een middel om met jezelf en anderen in verbinding te staan. Wanneer je je niet zo lekker voelt of zenuwachtig bent kan je onbewust je stem afknijpen, of juist alles lekker weg zingen als je je goed voelt. Ik vind het heel leuk om aan die bewustwording te werken. Hoe meer bewustwording over je stem en je hele lijf hoe meer je kan spelen met je stem, wat je gemoedstoestand ook is. Zo kun je stap voor stap alle emoties vieren door te zingen!” 

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: