Jessie

Amsterdam Vocal Company Docent Jessie
Beschikbaarheid Paar plaatsen
Locatie NOORD, DIEMEN
Lesdag Woensdag, Donderdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Jazz, Blues, Pop

Jessie is in 2023 afgestudeerd aan de Jazzafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Naast haar studie zingt ze in een Gypsy jazz quartet genaamd ‘The Roseland Quartet’ en heeft ze als achtergrond zangeres in de reggae-dub band ‘Bagjuice’ op meerdere bekende Reggaefestivals gestaan! Naast Jazz heeft ze een grote liefde voor soul,blues, reggae en pop muziek en dit is ook te horen in haar eigen werk. Zij is op het moment bezig met haar eigen EP, een Engelstalige mix van soul, jazz en pop.


Goed om te weten: Jessie geeft vanuit haar woonkamer les en heeft een kat. Hou daar rekening mee als je allergisch bent.


Jessie over het geven van zangles:
“ Als zanger(es) kun je je soms heel kwetsbaar voelen en ik vind het belangrijk om daar juist de kracht uit te halen. Een verhaal vertellen door middel van muziek is het mooiste wat er is, vooral omdat elke leerling zijn of haar eigen kracht, verhaal en geluid heeft. Ik vind het leuk om dat met mijn leerlingen te onderzoeken en op weg te helpen met de kennis die ik heb meegekregen.”


Jessie live met haar eigen band Janis May!


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: