Zangles in Amsterdam de Pijp

Welkom bij onze locatie voor zangles in Amsterdam Noord! Wat wij jou op deze locatie kunnen bieden:

✅ Keuze uit 2 zeer ervaren zangdocenten die zelf professioneel vocalist zijn. Een schat aan praktijkervaring.


✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Naast zangles kan je ook bij ons leren hoe je jezelf beter kunt begeleiden op piano of gitaar en kunnen wij je helpen met jouw performance en songwriting (kijk bij de verschillende docenten voor hun specialismes)


✅ Gratis leerlingen uitvoeringen en studio opnames

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Wil jij op zangles in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of beter gezegd: adressen. Of je nou net begint met zingen of al jaren bezig bent, onze zangdocenten staan voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw stem.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:

De Lesruimte

Image

Deze fijne lesruimte zit in Cinetol, midden in de Pijp. Cinetol is een voormalig buurthuis, en draagt min of meer nog steeds die functie. Naast creatieve hub met verschillende oefenruimtes, zit er ook een mooie zaal met podium bij, waar oa Paradiso regelmatig artiesten neerzet. Ook zit er een gezellig café/restaurant bij met zonnig terras. Op deze locatie kan je op zangles bij onze docente Keri

Docentes: Keri & Laurie

Keri is in 2014 afgestudeerd aan het Conservatorium in Amsterdam. Sindsdien is zij naast zangles geven bezig met haar project Hireth, waar zij een nieuwe EP mee gaat opnemen.

Image


Laurie heeft in Haarlem op het Conservatorium gezeten en deze opleiding in Londen afgemaakt. Ze zingt en speelt gitaar en heeft onlangs haar eerste solo sinle uitgebracht!

Image

Wat anderen zeggen


"Fijn om samen te werken met Laurie. Naast dat ze goed les kan geven is ze ook flexibel als de les een keer niet uitkomt! Ik denk dat ik hier nog lang zal blijven."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Bas


"Ik heb al 3 jaar les bij de Vocal Company en altijd met plezier les gehad van mijn juf. Van liedjes oefenen tot zelf liedjes maken en schrijven. Meer van een zangles kan ik niet verwachten!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - WiniBlijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke weetjes over zingen op onze instagram page