Zangles in Amsterdam de Pijp

Welkom bij onze locatie voor zangles in Amsterdam De Pijp! Wat wij jou op deze locatie kunnen bieden:

✅ Zangles bij Laurie en Leonie: ervaren zangdocentes die zelf professioneel vocalist is. Een schat aan praktijkervaring.


✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Naast privézangles bieden wij ook groepslessen aan op deze locatie!


✅ Gratis leerlingen uitvoeringen en studio opnames

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Wil jij op zangles in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of beter gezegd: adressen. Of je nou net begint met zingen of al jaren bezig bent, onze zangdocenten staan voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw stem.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:

De Lesruimte


Deze fijne lesruimte boven zit in Cinetol, midden in de Pijp. Cinetol is een voormalig buurthuis, en draagt min of meer nog steeds die functie. Naast creatieve hub met verschillende oefenruimtes, zit er ook een mooie zaal met podium bij. Ook zit er een gezellig café/restaurant bij met zonnig terras.
Image
Laurie geeft ook les in de Pijp, maar dan in haar eigen ruimte
Image

Docentes Laurie en LeonieImage

Laurie
heeft in Haarlem op het Conservatorium gezeten en deze opleiding in Londen afgemaakt. Ze zingt en speelt gitaar en heeft onlangs haar eerste solo single uitgebracht!
Image
Leonie is afgestudeerd aan de Rock Academie in Tilburg. Daar ontmoette zij ook de bandleden van 'Bells of Youth' een female-only band waarin zij zingt en gitaar speelt. Naast het geven van zangles is Leonie ook een veelgevraagd studiozangeres.

Wat anderen zeggen


"Superleuke lessen, met zangoefeningen en zelf in te brengen liedjes. Betrokken en lieve meid, die Laurie!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Maia

"Super nice experience. I had the opportunity to follow the classes with Laurie and she was just great. She helped me a lot from the begining and also focus in my main concerns why I was attending to the classes. She did it always with a smile and I felt my time in the classes were not only good for my voice but also for my spirit. I would truly recommend it to anyone searching to improve in their singing skills and with a very nice environment."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Emma

"Fijn om samen te werken met Laurie. Naast dat ze goed les kan geven is ze ook flexibel als de les een keer niet uitkomt! Ik denk dat ik hier nog lang zal blijven."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Bas


"Ik heb al 3 jaar les bij de Vocal Company en altijd met plezier les gehad van mijn juf. Van liedjes oefenen tot zelf liedjes maken en schrijven. Meer van een zangles kan ik niet verwachten!"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Wini