Zangles in Ouderkerk aan de Amstel

Welkom bij onze locatie voor zangles in Ouderkerk aan de Amstel! Wat wij jou op deze locatie kunnen bieden:

✅ Zangles bij Anouk: een zeer ervaren zangdocente die zelf professioneel vocalist is. Een schat aan praktijkervaring.


✅ Altijd een vrijblijvende proefles

✅ Naast zangles kan je bij Anouk leren hoe je jezelf beter kunt begeleiden op piano en kan zij je helpen met jouw performance, songwriting en productie van je eigen liedjes


✅ Gratis leerlingen uitvoeringen en studio opnames

✅ Nooit een heel schooljaar vooruit betalen

Wil jij op zangles in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Of beter gezegd: adressen. Of je nou net begint met zingen of al jaren bezig bent, onze zangdocenten staan voor je klaar om je te helpen met het ontdekken en verder ontwikkelen van jouw stem.

Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum:

De Lesruimte

Image

Anouk geeft zangles vanuit haar gezellige woonkamer in Ouderkerk aan de Amstel. Deze locatie is redelijk bereikbaar met OV, parkeren is makkelijk en gratis.

Docente Anouk

Anouk is afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast het geven van zanglessen is zij momenteel druk bezig met nummers maken voor haar solo project 'NOOK'.

Image

Wat anderen zeggen"Ik ben heel erg tevreden en heb veel geleerd dit jaar"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Rob

"Zangles bij Anouk is een feestje! Ik kom altijd helemaal blij thuis. Anouk is heel deskundig en weet de zangtechniek heel goed en beeldend uit te leggen. Daarnaast is ze een fijne persoonlijkheid."
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Astrid

"Al heel veel geleerd van Anouk! Nooit gedacht dat ik het zingen zo leuk ben gaan vinden. Stap voor stap leert Anouk je de zangtechnieken aan en stap voor stap sta je versteld van jezelf dat je stem eigenlijk ook een soort instrument is die door oefening steeds beter gaat klinken! :-)"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Albert

"Anouk is echt een topper! Ik heb ontzettend veel geleerd sinds ik bij Anouk zangles heb. Anouk weet heel goed concrete voorbeelden te geven om de zangtechniek uit te leggen, en ze heeft heel veel geduld. Ze houdt van een lolletje, maar weet je altijd serieus te nemen als het om zingen gaat want ze is vastberaden om je zo veel mogelijk te leren.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Pien