Isabel

Amsterdam Vocal Company Docent Isabel
Beschikbaarheid Vol
Locatie OOST
Lesdag Maandag, Dinsdag
Soort les Privé Zangles, Duo Zangles
Stijl Jazz, Theater, Klassiek

Isabel heeft haar bachelor in Muziektheater en haar Master klassieke Zang volbracht aan het Conservatorium van Rotterdam. Zingen en theater gaan bij haar hand in hand. Doordat ze deze combinatie van studies heeft gedaan heeft ze affiniteit met veel verschillende stijlen, maar het meest met klassiek, jazz en musical/muziektheater. Als zangeres en actrice heeft ze als solist gezongen bij het Phion Orkest, de Berlin Opera Academy en gaf ze haar eigen recital in concertzaal De Doelen in Rotterdam. Ze is met haar eigenzinnige bewerkingen van klassieke muziek ook te horen op NPO Radio4. Onlangs maakte ze haar eerste eigen voorstelling met tango muziek van Astor Piazzolla. Hiermee won ze verschillende theater prijzen van onder andere het Grachtenfestival Amsterdam.

Isabel over het geven van zangles:
'Zingen doe je niet enkel met je stem, maar met je hele lijf. Wij zijn ons eigen instrument. Dat maakt het het leukste wat er is, maar het kan daardoor ook hartstikke spannend of lastig zijn. Ik vind het belangrijk dat je in de zangles plezier hebt in zingen en kunt voelen wat er allemaal voor nodig is in jouw lichaam. Welke stijl ook het best bij je past, samen gaan wij op zoek naar jouw manier van muziek maken!'


Isabel Live in haar voorstelling met de muziek van Astor Piazzolla


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: