Paul

Amsterdam Vocal Company Docent Paul
Beschikbaarheid Beschikbaar
Locatie OOST
Lesdag Woensdag, Donderdag
Soort les Privé Zangles
Stijl Pop, Singer-Songwriter, Jazz
Luister op spotify

Paul heeft meer dan 15 jaar ervaring als zangdocent, onder andere aan de Jazz opleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Daar is hij zelf ook aan afgestudeerd met als hoofdvak Zang. Naast het geven van zangles is Paul een bekende naam in de Nederlandse Jazz scene. Hij heeft onder andere opgetreden met het Metropole Orkest, New Cool Collective en het Jazz ensemble van het Nederlandse Concertgebouw. Ook schrijft hij zijn eigen muziek. Hij heeft inmiddels 2 EP’s uit en zijn singles zijn gedraaid op Radio6, NPO Radio2 en Sublime FM. Zijn nieuwe Nederlandstalige single 'Oog in Oog' is net uitgekomen

Paul over het geven van zangles:
"Ik ben altijd op zoek naar de balans tussen techniek en gevoel. Werken aan techniek en aan je stem als instrument is belangrijk. Tegelijkertijd wil ik het liefst dat zodra mijn leerlingen gaan zingen, ze die techniek los kunnen laten en op kunnen gaan in het verhaal en de emotie binnen dat verhaal. Mijn doel tijdens de zanglessen is om je techniek zo onder de knie te krijgen dat je er niet meer over na hoeft te denken en je volledig in je gevoel kan storten"


 Paul LIVE met het Metropole Orkest:


Vraag een vrijblijvende proefles aan:

Op dit moment heeft deze docent geen plek. Je komt op een wachtlijst en de docent zal contact met je opnemen over wanneer er weer plek is.
Geboortedatum: